Peter Borek píše:kontaktuj MILANA ale vyslo ma to zhruba tolko co ELF..........
PetroCanada DURON XL Synthetic Blend 10W40 4lit. bal. MOC 1.090,-Sk s DPH
No tak vies na co mi je Milan na Slovensku, hej? Tak na dve veci

Peter Borek píše:kontaktuj MILANA ale vyslo ma to zhruba tolko co ELF..........
PetroCanada DURON XL Synthetic Blend 10W40 4lit. bal. MOC 1.090,-Sk s DPH
whitex píše:Majki:
Pochopil jsem to tak, že sháníš PetroCanada, pokud možno na Sev. moravě...
- Já taky...
Když sem naposledy viděl strejdu (do teď mi zháněl Texaco), tak mi vyprávěl, že ten jeho člověk bude mít nějaký kvalitní Kanadský olej a když sem se ho ptal, jestli je to "Petro", tak nevěděl, ale uvidím ho asi v sobotu, tak už snad bude vědět... Jestli ho opravdu sežene, za dobrou cenu, tak dám vědět....
Krenštík píše:Ev. chlapci by nam Milan taky mohl ten olej poslat na slovensko ( budu muset taky menit a to na 3 autech najednou) a ja uz to pak prevezu pres hranice.
majki píše:A kdy by to tak Honzo bylo? Viz vyse, potreboval bych ho nejpozdeji v prubehu pristiho tydne...
Krenstik píše:majki píše:A kdy by to tak Honzo bylo? Viz vyse, potreboval bych ho nejpozdeji v prubehu pristiho tydne...
Byl to jen ranni momentalni napad, chtelo by to domluvit s milanem, ja jedu asi v patek az do trencina. A nezkousel si volat do te polomi? vzdyt je to kousek za ostravou.
whitex píše:No tak já ještě nevím... napíšu tedy po sobotě....
A co je v Polomi... A v který? Ve Velký, nebo v Pustý.... Vždyť je to kousíček.... - V Pustý mám kámoše....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť