Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

radio M6

Elektrika, Audio a veci s tým súvisiace - návody a vyriešené veci.

Moderátor: George

radio M6

Poslaťod Stanley6 » Str Júl 18, 2012 8:34 pm

potrebujem poradit.
mam mazdu 6 2006 2.0 MZR-CD.chcem sa spytat ako sa daju do radia vlozit viacero CD?skusal som to podla manualu ale nejde to.mam tam aj presne tie tlacitka ale tak ako to pisali v tom navode to nefungovalo.je mozne ze to nema ten CD menic vobec?
Stanley6
Čitateľ
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Mar 24, 2012 10:40 pm

Poslaťod majki » Štv Júl 19, 2012 8:52 am

Ano, je to mozne. Aspon u Mazdy2 je "design" radia s changerem a bez naprosto totozny (tlacitka, popisky, proste vse). Jinak u M2 to funguje tak, ze vlozis prvni CD, stisknes LOAD, vlozis dalsi CD, stisknes LOAD atd....
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Stanley6 » Štv Júl 19, 2012 5:53 pm

tak nejak to bolo pisane aj v manuali,len tlacitko load sa malo podrzat az kym tam nenabehne IN potom sa mali vkladat cd ale tak to nefungovalo.co som zistil to tlacitko funguje akurat ked vysuniem cd a necham ho tam tak to tlacitko mi ho vlozi dnu to je asi vsetko naco tam je.
dalej tam je este jedno ale to nejde asi na nic..
Stanley6
Čitateľ
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Mar 24, 2012 10:40 pm

Poslaťod majki » Pia Júl 20, 2012 11:39 am

Tak pak asi bude realitou moznost c. 2) nemas CD menic :nene
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Stanley6 » Pia Júl 20, 2012 3:10 pm

asi nie.a nevies ci si sa tam da dat alebo vymenit radio aj s menicom?
Stanley6
Čitateľ
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Mar 24, 2012 10:40 pm

Poslaťod majki » Pia Júl 20, 2012 4:00 pm

Neviem ako u M6, ale do M2 sa da dokupit CD menic, respektive mam pocit, ze je to cele nove radio. Malo by to snad platit aj pre M6..
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Stanley6 » Pia Júl 20, 2012 8:33 pm

ahaa tak skusim nieco pospekulovat :) diky moc za radu.
Stanley6
Čitateľ
 
Príspevky: 14
Registrovaný: Sob Mar 24, 2012 10:40 pm

Poslaťod Batman » Sob Aug 11, 2012 10:07 pm

Mazda6 2002-2008 ma modulove radio. Mas zakladny modul radia na ktory mozes namontovat zo spodu MINI DISK alebo klasicky magnetak a potom z vrchu CD prehravac alebo CD menic. Jednoducho co si kupis to si tam nasadis. Ked to kupujes nove mas k tomu prislusnu mriezku /strbinu/ ktoru vymenis v celnom panely.
Mazda 6, 1.8, 2003, GroundZero, Mio C720 IGO8
Obrázok užívateľa
Batman
Komunikátor
 
Príspevky: 565
Registrovaný: Štv Mar 06, 2008 9:55 am
Bydlisko: Trenčín
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Späť na Elektrika, Audio

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

cron