Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

dvd player

Elektrika, Audio a veci s tým súvisiace - návody a vyriešené veci.

Moderátor: George

dvd player

Poslaťod mojejemoje » Pon Nov 08, 2010 11:38 am

Ahoj!kúpil som si dvd player s navigaciou,dovoz z Činy.Po zapojeni mi nespolupracuje s originalom.to znamena,že mi nejde zvuk a neda sa ani ovladat cez volant.mam mazdu 6 rok vyroby 2003,hudbu bosse.Pomožte mi!!dakujem
mojejemoje
Čitateľ
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pon Sep 21, 2009 10:19 am

Poslaťod Rainbow » Pon Nov 08, 2010 2:51 pm

"DVD player s navigaciou" je dost siroky pojem...
Mazda 323 BA 3HB, Z5
Obrázok užívateľa
Rainbow
Forum Guru
 
Príspevky: 1837
Registrovaný: Ned Dec 03, 2006 9:52 pm
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Poslaťod wewek » Pon Nov 08, 2010 7:54 pm

na Bosse potrebujes iny konektor.
Ako si to zapojil?
Obrázok Mazda - 3 - Sedan 2.0 MZR i-stop
Obrázok užívateľa
wewek
Prispievateľ
 
Príspevky: 152
Registrovaný: Ned Máj 16, 2010 7:29 pm

Poslaťod marclucpicard » Uto Nov 09, 2010 11:16 pm

Zrejme si kupil asi toto:
http://www.cnbuynet.com/mazda-6-dvd-pla ... -1111.html

Kupoval si to priamo z Ciny alebo od niekoho z EU?
Pokial viem zopar ludom to funguje a problem s original BOSE by nemal byt. A ja nad tym uvazujem ale zatial nie su € :-)
M6 GG 2.3L - moj dlhorocny sen ktory sa mi splnil 7.6.07
Obrázok užívateľa
marclucpicard
Prispievateľ
 
Príspevky: 422
Registrovaný: Str Okt 17, 2007 9:56 pm
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Poslaťod wewek » Uto Nov 09, 2010 11:33 pm

ked som sa zaujimal o Parrot (bluetooth + mp3 prehravac + ovladanie na volante), tak predavajuci sa na to vyslovene pytal, ci mam Bosse. Lebo ak ano, tak mu treba objednat iny konektor aby audio fungovalo spravne. Mozno to bude platit aj pre to DVD.
Obrázok Mazda - 3 - Sedan 2.0 MZR i-stop
Obrázok užívateľa
wewek
Prispievateľ
 
Príspevky: 152
Registrovaný: Ned Máj 16, 2010 7:29 pm

Poslaťod mojejemoje » Štv Nov 11, 2010 12:43 pm

Kupoval som to priamo z Činy.Už to mam zpojazdnene.dal som to urobit do tuningshop v Kosiciach.Bol problem s Bosse,ale urobil nejaky zasah v cd menici,a spojazdnil to.Dvd je original na mazdu6
mojejemoje
Čitateľ
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pon Sep 21, 2009 10:19 am

Späť na Elektrika, Audio

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť