Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

schema elektro mazda 626 GD

Elektrika, Audio a veci s tým súvisiace - návody a vyriešené veci.

Moderátor: George

schema elektro mazda 626 GD

Poslaťod Joker-JBL » Ned Jún 20, 2010 12:25 am

caute potrebujem elektro schemu pre mazdu 626 GD, hlavne kde je ovladanie dveri a spinacej skrinky....idem robit autoalarm na DO, tak preto....pripadne ak mi viete poradit, tiez by som k tomu rad zapojim elektriku na otvaranie kufra ak sa da....prijmem kazdu radu, pomoc a skusenost budem vdacny prosim pomozte... :palec

a este otazka....potrebujem motorcek na vodicove dvere ak mam central??....myslim preto ze vodicove dvere pohanam klucikom a ostatne maju motorceky, neviem ci ma motorcek aj zamok vodicovych dveri, pretoze ked otvorim cez dvere spolujazdca tak sa otvoria iba dvere spolujazdca... :hmmhmm
Mazda 626 GD 2.0i-16V GT
Joker-JBL
Pisateľ
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Ned Apr 11, 2010 4:14 pm
Bydlisko: BA
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Kubis » Ned Jún 20, 2010 9:28 pm

do dveři řidiče potřebuješ dokoupit motorek
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Joker-JBL » Pon Jún 21, 2010 1:30 pm

z akeho auta tam pasuje motorcek?? mam zhanat z tohto isteho z pravych dveri alebo je tam rovnaky ako aj v nejakej inej mazde?? alebo nejaky univerzalny shit??...(a v cobra tuningu mi hovorili vraj by to malo mat motorcek lebo ten motorcek vraj prave cita ten pohyb ktory da informaciu ostatnym dveram v aute...:( a ja som uveril...)
Mazda 626 GD 2.0i-16V GT
Joker-JBL
Pisateľ
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Ned Apr 11, 2010 4:14 pm
Bydlisko: BA
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Kubis » Pon Jún 21, 2010 9:41 pm

stači klasicky univerzal co se prodava třeba na levnealarmy.cz
mam doma asi 3 navic, ale jen cena za poštovne by byla větši než za samotny motorek
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Joker-JBL » Pon Jún 21, 2010 10:11 pm

aha...akurat som pozeral a neni to tak drahe...ale aby nebola moc zlozita montaz...kazdopadne DAKUJEM... :) ...no a vies kde sa nachadza riadiaca jednotka dveri?? mam na mysli miesto kde zapojim kable pre signal dveram co vyzaduje alarm/dialkove...??.. :hmmhmm
Mazda 626 GD 2.0i-16V GT
Joker-JBL
Pisateľ
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Ned Apr 11, 2010 4:14 pm
Bydlisko: BA
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Kubis » Uto Jún 22, 2010 10:23 am

noo to už si nevzpominam...ja sem to zapojoval s Krenštik-em, tak zkus napsat mu jestli si ještě něco nevzpomene
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Krenštík » Štv Jún 24, 2010 10:17 pm

Hmm jednotka je u pojistove skrinky, poznas ji jednoduse, cvaka v ni rele kdyz odemykas a zamykas. Jinak neni to tak davno kdyz nam jedna lezela doma. Bohuzel, mezi verzema GD nebyly zamene. Vyvod om motorku resp. spinace musis upravit podle jake motorky mas ve predu ( 2 zily, 5 zil) a podle toho co chces ovladat. My jsme to vyresili nakonec uplne jinak, nechali jsme jen vedeni a motorky a jednotka je od jineho alarmu. Teda byla. :(

Mmj. Kubis co budes delat s tim Magicarem?

Zapojeni je relativne v pohode. :o)
Každá cesta jednou končí.....
Mám rád velké a silné stroje, čím větší, tím líp. ( p.s. už nee - MX 5 :hmmhmm )
Obrázok užívateľa
Krenštík
VIP 2007
 
Príspevky: 2175
Registrovaný: Pia Sep 03, 2004 11:10 pm
Bydlisko: Jižní morava
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Joker-JBL » Pia Jún 25, 2010 1:22 am

ako zistim ake motorceky mam vpredu?? vraj u vodicovych dveri nieje motorcek a ak je to pravda, mam tam dat 5 alebo 2 zilovy?? aky je tam vobec rozdiel na co su tie dalsie 3 zily??...nechapem tomu teda... :palec ...ja chcem ovladat hlavne odomykanie a zamykanie na DO.. :) ...toto je proste vec ktora sa mi zda zlozitejsia pretoze nechcem sa rypat vo veciach ktore su drahe a tazko sa zhanaju prv si chcem byt 100pro isty...ber to ako vyhovorku pre tie moje otazky... :ho:
Mazda 626 GD 2.0i-16V GT
Joker-JBL
Pisateľ
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Ned Apr 11, 2010 4:14 pm
Bydlisko: BA
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Kubis » Pia Jún 25, 2010 4:46 pm

ty 5-ti žilove jsou i s čidlem odemknuti/zamknuti
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Joker-JBL » Sob Jún 26, 2010 2:27 pm

ale ak tomu spravne rozumiem...central mam. takze ked tam to cidlo uz je tak mi staci 2 zilovy nie??...alebo je to od toho aby to bolo vsetko pokope??...uz mam motorcek z pravych dveri z coupe a nejaku druhovyrobu 5 zilovu takze uz sa iba rozhodnut...:)
Mazda 626 GD 2.0i-16V GT
Joker-JBL
Pisateľ
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Ned Apr 11, 2010 4:14 pm
Bydlisko: BA
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Krenštík » Sob Jún 26, 2010 8:30 pm

kdyz jsme montovali na GD my tak se mi nechtelo tahat dalsi kabel, takze jsme stavajici vedeni vyuzili na motorek bez ovladani, teda pokud si to pamatuju :-)

Moznosti je vic, zalezi jestli chces zachovat stavajici ovladaci jednotku, nebo to cele dat na tu novou.

1. Chci to ovladat jen ovladacem, mam novy alarm/central ktery to umi komplet ovladat
2. Chci to ovladat jen ovladacem, mam novy alarm/central ktery to neumi komplet ovladat a slouzi jako nastavba
3. Chci vyuzivat i klicky mam jednotku ktera umi tohle ovladat.
4. Chci vyuzivat i klicky a mam jednotku ktera bude slouzit jako nastavba

mmj. nepremyslel jsi treba i na odskok kufru? Budes delat snimac kapoty? Budes pripojovat snimac kufru? Budes resit dojezdy oken? A Sibr?
Každá cesta jednou končí.....
Mám rád velké a silné stroje, čím větší, tím líp. ( p.s. už nee - MX 5 :hmmhmm )
Obrázok užívateľa
Krenštík
VIP 2007
 
Príspevky: 2175
Registrovaný: Pia Sep 03, 2004 11:10 pm
Bydlisko: Jižní morava
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod iron-racing » Pon Sep 20, 2010 3:37 pm

u niektorych gdciek s neoriginakny centralom na kluc dokonca ani nebol motorcek vo vodicovych dverach. bol tam len kontakt, ktory spinal dalsi 3 motorceky. som na to kukal, ze ci to uz bola taka velka investicia, ten 1 ovladaci navyse... :D
626GD; 2.0i 66kW 1991 FE6E
Xedos 9; 2.5i V6 24V 149kW 1993 KLZE? :)
Obrázok užívateľa
iron-racing
Prispievateľ
 
Príspevky: 401
Registrovaný: Sob Okt 03, 2009 1:00 am
Bydlisko: Blízko hlavného mesta
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod iron-racing » Pon Sep 20, 2010 3:40 pm

apropo magicar...
tiez mi tu jeden lezi a caka, nez sa rozhodnem ho namontovat do Mazdovica. tak ma napadlo, ked sa to tu uz nejakym sposobom riesi, ze sa opytam aj ja... ako je pri manualoch opatreny dialkovy start, aby nedoslo k pretoceniu motorom pri zaradenej rychlosti??? :hmmhmm
626GD; 2.0i 66kW 1991 FE6E
Xedos 9; 2.5i V6 24V 149kW 1993 KLZE? :)
Obrázok užívateľa
iron-racing
Prispievateľ
 
Príspevky: 401
Registrovaný: Sob Okt 03, 2009 1:00 am
Bydlisko: Blízko hlavného mesta
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Joker-JBL » Pon Sep 20, 2010 4:39 pm

zaujimava myslienka to by zaujimalo aj mna.. :hmmhmm
Mazda 626 GD 2.0i-16V GT
Joker-JBL
Pisateľ
 
Príspevky: 90
Registrovaný: Ned Apr 11, 2010 4:14 pm
Bydlisko: BA
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Kubis » Pon Sep 20, 2010 5:08 pm

přijedeš zaparkuješ, zatahneš ručku, vypneš kličky ale motor běží dal, musiš vystoupit pozavirat všechny dveře a až potom se vypne motor, ted musiš zamknout a před dalšim odemčenim zmačknout čudlik na nastartovani a motor naskoči, pokud mezi tzv "rezervačnim modem" auto odemkneš nebo otevřeš dveře tak se dalkovy start vypne protože nevi jestli nahodou někdo nezařadil když vlezl do auta
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Ďalší

Späť na Elektrika, Audio

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť