Moderátor: George
mpv píše:Striekali by ste si sami vonkajsie plasty,alebo radsej servis?
tomasicek píše:mpv píše:Striekali by ste si sami vonkajsie plasty,alebo radsej servis?
ked mas 10 rocne auto a nemas znameho v servise tak urcite radsej doma...ja som to takto riesil a vysledok je na amatera chvalitebny
mpv píše:tomasicek píše:mpv píše:Striekali by ste si sami vonkajsie plasty,alebo radsej servis?
ked mas 10 rocne auto a nemas znameho v servise tak urcite radsej doma...ja som to takto riesil a vysledok je na amatera chvalitebny
No prave je auto v lakovni, len to tak vyzera, ze neurobia vsetko a potrebujem novu kapotu. Takze ked si top priveziem, ak zozeniem niekoho so skusenostami, musim niektore casti urobit sam.
vladajs píše:mpv píše:tomasicek píše:mpv píše:Striekali by ste si sami vonkajsie plasty,alebo radsej servis?
No prave je auto v lakovni, len to tak vyzera, ze neurobia vsetko a potrebujem novu kapotu. Takze ked si top priveziem, ak zozeniem niekoho so skusenostami, musim niektore casti urobit sam.
Pokud kapotu dobře nevyvaříš tak ti to cca po 2-4 měsících znova vyleze.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť