Tak norma na to naozaj neexistuje za kolko by si mal mat jedlo na stole. U nas ked je vela roboty maju casnici prikaz zakaznika vopred upozornit ze bude cakat 40 min. a pod. Co sa tyka toho ci si mozes objednat a odist tak je to tak, ze mozes kludne odist.Samozrejme co si vypil alebo zjedol musis zaplatit...
Ja by som to osobne neriesil hned ako pise Tgala so SOI. To je zbytocne prehnane. Mozno tam ma ten majitel novych ludi a bohuzial ono chvilu trva kym ich okuknes ako robia... Vsetci sme len ludia. Tym nenarazam na obsluhu ( ta si mala svoju pracu spravit poriadne) ale hovorim o tom majitelovi, pretoze sa neda hned zamestnat super duper casnik... Na to aby si zamestnal niekoho schopneho, tak ich musis zopar vyskusat, potom vykopnut atd. atd. A kym nemas nahradu nemozes hned toho idiota vykopnut...
Takze to skor ries pohovorom s majitelom alebo veducim aby vedel koho tam zamestnava a on uz si to vyriesi.Ak je fer, tak ti da bud zlavu alebo na ucet podniku alebo ti spraviu druhe jedlo pod jeho dohladom....