Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

2011 Mazda 3 MPS nema CD menic !!!

Čas od času i Mazda naštve. Zde si můžete ulevit.

2011 Mazda 3 MPS nema CD menic !!!

Poslaťod erokube » Pon Apr 16, 2012 5:41 pm

Je toto mozne? :)
erokube
Pisateľ
 
Príspevky: 98
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 7:00 pm
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod erokube » Pon Apr 16, 2012 5:45 pm

Ale podla http://www.mazda.sk/upload/country/sk-S ... MPS_SK.pdf
by tam mal byt, ale predajca mi hovoril, ze (zdvihnute plecia)) "hm, tak tam neni"
som zvedavy kolko bude chciet za domontovanie..
erokube
Pisateľ
 
Príspevky: 98
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 7:00 pm
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod M6 GH GTA » Pon Apr 16, 2012 8:57 pm

V SR a v CZ sa da kupit Mps len jedna vybava a ta ma Bose + mp3 + menic na 6 cd! mozno hlupa otazka, ale skusal si to?
ex M3 Mps, Mazda 6 GJ 2.5 AT, Mazda RX-8,
M6 GH GTA
VIP 2013
 
Príspevky: 651
Registrovaný: Str Jan 14, 2009 1:21 am
Bydlisko: Hiroshima
Skype: kellys.auto
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod TOM.B » Pon Apr 16, 2012 9:24 pm

Obrázok
Řekl bych, že měnič tam je. Foto je z TipCars a je to MPS koupená v Česku.
Obrázok užívateľa
TOM.B
Prispievateľ
 
Príspevky: 260
Registrovaný: Uto Apr 18, 2006 9:24 pm
Bydlisko: Holešov

Poslaťod lakilaki » Pon Apr 16, 2012 9:25 pm

Stare porekadlo je asi nesmrtelne... ked sa vycerpali vsetky moznosti, treba precitat navod ....
lakilaki
Komunikátor
 
Príspevky: 848
Registrovaný: Uto Jan 17, 2012 8:56 pm
Bydlisko: EU

Poslaťod erokube » Pon Apr 16, 2012 9:59 pm

Na Mazde 3 nonMPS staci stlacit LOAD a pise to WAIT a potom IN, ze tam mam dat CD.
Lenze.. na MPS sa nic nedeje vobec, dnes som bol v Mazde s tymto a technik povedal, ze tak tam neni menic.. ale ze neni problem domontovat, ale cenu este nepovedali.. udajne to nie je ani v novej (faceliftovanej) CX-5.. a ze "v Mazde setria" :)
Tu "zozerie" CD ihned ako to vlozim do prehravaca, aj ked tam mam radio FM, ci AUX ci hocico..
Ale druhe tam uz nemam ako dat..
erokube
Pisateľ
 
Príspevky: 98
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 7:00 pm
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod TomasVFR » Pon Apr 16, 2012 10:13 pm

myslim ze za cd menic budu chcet 500€
Mazda 6 2.0 MZR-CD 100kw 04
Obrázok užívateľa
TomasVFR
Forum Guru
 
Príspevky: 1093
Registrovaný: Sob Jan 03, 2009 8:16 pm
Bydlisko: Banka
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod M6 GH GTA » Pon Apr 16, 2012 10:33 pm

Znamy tiez kupil faceliftovu Mps, skusim sa zajtra spytat ci tam ma menic a dam vediet. Planujes aj neake upravy? Ja som po dlhom vahani dal konecne poriadny vyfuk! :jupi
ex M3 Mps, Mazda 6 GJ 2.5 AT, Mazda RX-8,
M6 GH GTA
VIP 2013
 
Príspevky: 651
Registrovaný: Str Jan 14, 2009 1:21 am
Bydlisko: Hiroshima
Skype: kellys.auto
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod erokube » Pon Apr 16, 2012 10:40 pm

no upravy mozu byt, len neviem este ake su moznosti :D
a nepacil sa ti klasicky zvuk MPS ? ako sa ti zmenil zvuk po vymene vyfuku?
erokube
Pisateľ
 
Príspevky: 98
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 7:00 pm
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod M6 GH GTA » Pon Apr 16, 2012 11:00 pm

Teraz je to ten spravny zvuk! Vo vnutry takmer ziadna zmena co je velmi dolezite a z vonku decentne dunivy (ale ziadny tuningovy vrestiak)! A ked ho tocim tak koncovky priemeru 90mm robia svoje, treba to pocut.
ex M3 Mps, Mazda 6 GJ 2.5 AT, Mazda RX-8,
M6 GH GTA
VIP 2013
 
Príspevky: 651
Registrovaný: Str Jan 14, 2009 1:21 am
Bydlisko: Hiroshima
Skype: kellys.auto
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod erokube » Pon Apr 16, 2012 11:06 pm

Tak ak je to taky decentny tak super, tiez sa mi nepacia prilis vrestiace.. :)
a planujes castom menit aj turbo za vacsie a take performance upgrady ?
erokube
Pisateľ
 
Príspevky: 98
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 7:00 pm
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod M6 GH GTA » Pon Apr 16, 2012 11:33 pm

Vymenu turba ani nic podobne asi nie, ale uvazoval som nad zmenou softveru, lebo obmedzeny vykon na 1. prevodovom stupni je velmi citelny a totalny nezmysel!!! Do interieru som dokupil lemovanie reproduktorov a listu nad odkladacim kaslikom, plast okolo vypinacov okien a plast okolo rucnej brzdy som potiahol karbonovou foliou.
ex M3 Mps, Mazda 6 GJ 2.5 AT, Mazda RX-8,
M6 GH GTA
VIP 2013
 
Príspevky: 651
Registrovaný: Str Jan 14, 2009 1:21 am
Bydlisko: Hiroshima
Skype: kellys.auto
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod erokube » Pon Apr 16, 2012 11:54 pm

OZAJ a da sa tam dorobit automaticke dotahovanie okien aj na ine okna ako vodicove? :)
Lebo to je tiez dalsi ulet v 2012 od Mazdy :)
erokube
Pisateľ
 
Príspevky: 98
Registrovaný: Pia Júl 01, 2011 7:00 pm
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod M6 GH GTA » Uto Apr 17, 2012 12:49 pm

Na M3 BL je to bohuzial tak! :bee
ex M3 Mps, Mazda 6 GJ 2.5 AT, Mazda RX-8,
M6 GH GTA
VIP 2013
 
Príspevky: 651
Registrovaný: Str Jan 14, 2009 1:21 am
Bydlisko: Hiroshima
Skype: kellys.auto
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod M6 GH GTA » Uto Apr 17, 2012 1:03 pm

Tak som volal s kamaratom co ma faceliftovu Mps a je to tak, tiez nema cd menic!
ex M3 Mps, Mazda 6 GJ 2.5 AT, Mazda RX-8,
M6 GH GTA
VIP 2013
 
Príspevky: 651
Registrovaný: Str Jan 14, 2009 1:21 am
Bydlisko: Hiroshima
Skype: kellys.auto
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Ďalší

Späť na Chcem sa posťažovať

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť