Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

Navigacia

Hotové riešenia, návody, postupy, zvyklosti, odporúčania a rady z reálneho života...

Moderátor: George

Navigacia

Poslaťod Rodom » Pia Jan 13, 2012 4:28 pm

Ahojte, chalani mam stiahnute iso s mapamy do navigacie aj s SK aj CZ. Problem je ze ked ho vypalim, tak mi navigacia napise, ze nemoze citat medium. Viete mi s tym poradit? ci sa da z orignal dvd stiahnut komplet obsah a pripadne doplnit druhe mapy? Alebo nejako inak to spravit.

Dakujem
Rodom
Čitateľ
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Str Dec 21, 2011 10:12 pm
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod dabel » Pia Jan 13, 2012 5:01 pm

Pouzi ine medium. Napr. DVD+R namiesto DVD-R (aspon u niektorych znaciek navi neprecita -R), dokonca aj znacka moze hrat rolu (overene su udajne Verbatim)
...od Mazdy (uz nevlastny) bratranec so spravnym poctom valcov + jedna japonska symetricka stvorkolka
Obrázok užívateľa
dabel
VIP 2009
 
Príspevky: 7455
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Doma

Poslaťod Rodom » Ned Jan 15, 2012 9:28 pm

skusil som ine medium a chvilu sa tvarilo, ze ide, ale aj tak nakoniec vypisalo rovnaku chybu. Pouzil som Verbatim +R a TDK +R. -Rkove dvojvrstvove som zatial neobjavil :(
Rodom
Čitateľ
 
Príspevky: 10
Registrovaný: Str Dec 21, 2011 10:12 pm
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod dabel » Ned Jan 15, 2012 9:51 pm

Hm hm... dvojvrstvove Verbatimy DVD+R mi funguju v Infiniti, Subaru aj v Jaguarovi.

Napada ma este ina napalovacka a podobne veci. Mysli aj na to, ze musis napalovat NAJPOMALSIE ako sa da (idealne 2,4x rychlostou). Viac Ti napisem do SS, lebo sa dostavame na hranu warez.
...od Mazdy (uz nevlastny) bratranec so spravnym poctom valcov + jedna japonska symetricka stvorkolka
Obrázok užívateľa
dabel
VIP 2009
 
Príspevky: 7455
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Doma

Poslaťod Batman » Str Jan 25, 2012 10:10 pm

Rodom, pokial nemas v navigacii Win CE alebo Win Mobile tak na IGO8 zabudni. Ziadna mechanika ti nepomoze.
Mazda 6, 1.8, 2003, GroundZero, Mio C720 IGO8
Obrázok užívateľa
Batman
Komunikátor
 
Príspevky: 565
Registrovaný: Štv Mar 06, 2008 9:55 am
Bydlisko: Trenčín
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Poslaťod dabel » Štv Jan 26, 2012 12:07 pm

Batman: bavili sme sa ale o zabudovanej navigacii, nie o prenosnej...
...od Mazdy (uz nevlastny) bratranec so spravnym poctom valcov + jedna japonska symetricka stvorkolka
Obrázok užívateľa
dabel
VIP 2009
 
Príspevky: 7455
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Doma

Poslaťod Batman » Sob Jan 28, 2012 12:45 pm

ved prave preto mu to pisem. V zabudovanej navigacii neviem aky je system ale Windows to asi nebude. Preto mu ziadne IGO nepojde.
Mazda 6, 1.8, 2003, GroundZero, Mio C720 IGO8
Obrázok užívateľa
Batman
Komunikátor
 
Príspevky: 565
Registrovaný: Štv Mar 06, 2008 9:55 am
Bydlisko: Trenčín
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Poslaťod dabel » Sob Jan 28, 2012 10:09 pm

Batman: citaj poriadne, nie iGO, ale ISO... Teda image disku...
...od Mazdy (uz nevlastny) bratranec so spravnym poctom valcov + jedna japonska symetricka stvorkolka
Obrázok užívateľa
dabel
VIP 2009
 
Príspevky: 7455
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Doma

Poslaťod Batman » Sob Jan 28, 2012 10:24 pm

dabel: ospravedlnujem sa. Videl som tam IGO. Asi uz starnem. :)
Mazda 6, 1.8, 2003, GroundZero, Mio C720 IGO8
Obrázok užívateľa
Batman
Komunikátor
 
Príspevky: 565
Registrovaný: Štv Mar 06, 2008 9:55 am
Bydlisko: Trenčín
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Poslaťod lakilaki » Pia Mar 23, 2012 7:32 am

Nemate niekto info, skusenost, ako sa robi up-date (aktualizacia) mazda navigacie na SD carde-e ?
Funguje mi vcelku dobre, az na par zmien v dopravnom znaceni, napriklad nove zakazy odbocenia, vjazdu
a este nepozna novu R1-ku v okoli NR :(
Mam takuto verziu

Obrázok
lakilaki
Komunikátor
 
Príspevky: 848
Registrovaný: Uto Jan 17, 2012 8:56 pm
Bydlisko: EU

Poslaťod lakilaki » Štv Mar 29, 2012 10:31 am

:shock :shock
Noooo, asi sa uz nedockam ziadnej rady.
Nikto nema mazda navi na SD vo svojom aute ? ? ? ?
Som sam ?
Alebo vas len nazaujima update ????
lakilaki
Komunikátor
 
Príspevky: 848
Registrovaný: Uto Jan 17, 2012 8:56 pm
Bydlisko: EU

Poslaťod dabel » Štv Mar 29, 2012 8:10 pm

Laki: osobne mam skusenosti iba s DVD verziami. Ale skus trosku pogooglit, mozno nieco najdes
...od Mazdy (uz nevlastny) bratranec so spravnym poctom valcov + jedna japonska symetricka stvorkolka
Obrázok užívateľa
dabel
VIP 2009
 
Príspevky: 7455
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Doma

Poslaťod megachaos » Pon Sep 17, 2012 8:10 am

Bola to fuška, ale konečne som zohnal DVD západnú európu 2011/2012 a hlavne aj východnú - aj keď tú zatiaľ iba z r.2009 - tak to mám komplet a na Mazde 6 rv2009 funguje zatiaľ výborne :palec
megachaos
Čitateľ
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pon Sep 17, 2012 8:03 am
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Poslaťod miroslav blasko » Štv Nov 22, 2012 10:08 am

megachaos píše:Bola to fuška, ale konečne som zohnal DVD západnú európu 2011/2012 a hlavne aj východnú - aj keď tú zatiaľ iba z r.2009 - tak to mám komplet a na Mazde 6 rv2009 funguje zatiaľ výborne :palec

Zdravim ja mam iba zapadnu europu v mojej mazde a neviem zohnat vychodnu europu samozrejme na cd,neviete mi niekto poradit??dakujem
miroslav blasko
Čitateľ
 
Príspevky: 1
Registrovaný: Štv Nov 22, 2012 9:56 am
Znalosť automobilov: 3. Mam už čosi odjazdené, začínam sa rozhliadať po olejoch, filtroch a spotrebnom materiáli.

Poslaťod 13LUKY » Pon Dec 24, 2012 6:24 pm

lakilaki píše::shock :shock
Noooo, asi sa uz nedockam ziadnej rady.
Nikto nema mazda navi na SD vo svojom aute ? ? ? ?
Som sam ?
Alebo vas len nazaujima update ????


Nazdar aj ja mam takuto verziu s SD ale nikde som sa nedopatral ako urobit update!!!!! Jedina moznost bude kupit si ju :( co nie je az take lacne ale ak to uz niekto poriesil potesil by som sa :)
13LUKY
Čitateľ
 
Príspevky: 8
Registrovaný: Ned Dec 23, 2012 8:48 pm
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Ďalší

Späť na Ako na to?

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť