TomAnt píše:Hlavne svetla mali mat ostrejsie hrany, ako 6ka a RXka.. a ten nasavaci otvor dtto...
O to práve ide, že je úplne iná, ako ostatné modely, tak to bolo vždy..

TomAnt píše:Hlavne svetla mali mat ostrejsie hrany, ako 6ka a RXka.. a ten nasavaci otvor dtto...
No říkám "začne topit, takže prostě znatelně teplý vzduch, ale žádný super hic. A vymotávání z parkecu mi trvá podle toho jak moc se tam nas***u ti co nemají žádné povolení - bydlím přímo v pěší zóně a někdy je to fakt horor na šestkrát vycouvat škvírou o pět cm širší než Majda. Často lituju že nemám sklopné "uši", ty zrcátka fakt soudruzi nedomysleli..... asi mají v Tokiu víc místa (nebo ukázněnější řidičemajki píše:Hm, tak to by me zajimalo, jak to udelat na moji Majde. A zacne ti to topit nebo jen to je vlazne? A jak dlouho se motas z parkoviste[/color]
inacovcan píše:..... zisla by sa mi este mala kontrolecka na pristrojovej doske, ktora sa rozsvieti ak externa teplota klesne k nule.
Lubos1 píše:domontovat sa da vsetko mozne, ale to uz nie je ono. Malo to tam byt standardne. V P307 mi to dokoncas piplo a blikala teplota, ked bola medzi -3 a 3°C.
majki píše:matey píše:To je divný, mně moje GV topí než se vymotám z parkoviště!?!majki píše:a to me pak sere, kdyz moje Majda zacne "kurit" az nekde v Ostrave (takze po 25 - 30km)
![]()
Po Oktávce TDI to pro mě byl šok, ta topila až tak po 5 km...
Hm, tak to by me zajimalo, jak to udelat na moji Majde. A zacne ti to topit nebo jen to je vlazne? A jak dlouho se motas z parkoviste
No to jsem zapomněl říct, termostat mám novýPavel Rittich píše:Majki, asi Tě otrávím, protože to je zase o korunách, ale když jsem dával novou pumpu (tekla), nechal jsem si dát i nový termostat. Od té doby Majda topí jako vzteklá (teď mi ale pro změnu přestal spínat ventilátor, takže až se oteplí bude to zase průser). Tahle zima už končí, ale jestli se budeš chtít příští zimu ohřát, šetři na nový termostat.
Pavel Rittich píše:šetři na nový termostat.
majki píše:Pavel Rittich píše:šetři na nový termostat.
Co to stoji?
Pavel Rittich píše:Nebylo to drahý, myslím, že kolem pětistovky. Já tenkrát dával vyměnit vodní pumpu, tak to bylo při jedné práci. Počítej ale ještě novou chladicí kapalinu - z chladiče vypustíš pěknej sajrajt a filtrovat to doma asi nebudeš.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť