Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

Predne repro v GD

Ať to (nejen) pořádně duní !!!

Moderátor: George

Predne repro v GD

Poslaťod waldo42 » Štv Nov 16, 2006 12:51 pm

ahojky,potrebujem poradit.ako riesite predny par reprakov?miesto na ne je len v palubovke a tam vlezu len 10``. :-x mam tam sice nejake koax sony ale hra to zle a ani neviem kade sa k nim dostat.rozmyslam nad vyskacmi na A stlpik a stredobas niekam inam,lenze do dveri to nie je kam dat kvoli tym odkladacim priehradkam.mate napad?
Obrázok užívateľa
waldo42
Opytovateľ
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto Nov 07, 2006 6:59 pm
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod Michal 4WS » Štv Nov 16, 2006 1:59 pm

Ja som tiež na tým rozmýšlal, ale nenapadlo ma nič... Akurát kúpiť kvalitné repro 10" do palubovky, Na vnútorné krytky speťákov urobiť domčeky na výškače. Do dverý by som nezasahoval .... :spik2
Každý správny gazda má auto MAZDA! Ak si dobrý gazda, nechýba Ti Mazda!
Mazda 626 GD 2,0i 16V DOHC FE3N Engine 109 kw/148 hp 183Nm / 4000rpm Mgr. !!!
Obrázok užívateľa
Michal 4WS
VIP 2006
 
Príspevky: 3268
Registrovaný: Štv Jún 16, 2005 8:41 am
Bydlisko: Banská Bystrica

Poslaťod waldo42 » Štv Nov 16, 2006 2:07 pm

bojim sa ze 10`` nezahraju basy.este spekulujem nad ovalmi do dveri pod to svetielko bielo-cervene.len neviem co je pod tapacirom.ak tam je plech tak som skoncil :hanged
Obrázok užívateľa
waldo42
Opytovateľ
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto Nov 07, 2006 6:59 pm
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod Michal 4WS » Štv Nov 16, 2006 2:10 pm

V dverách si to dosť dobre neviem predstaviť... Aby to nevyzeralo gíčovo ....
Každý správny gazda má auto MAZDA! Ak si dobrý gazda, nechýba Ti Mazda!
Mazda 626 GD 2,0i 16V DOHC FE3N Engine 109 kw/148 hp 183Nm / 4000rpm Mgr. !!!
Obrázok užívateľa
Michal 4WS
VIP 2006
 
Príspevky: 3268
Registrovaný: Štv Jún 16, 2005 8:41 am
Bydlisko: Banská Bystrica

Poslaťod waldo42 » Štv Nov 16, 2006 2:14 pm

inac by som to ani ja neriesil,lenze obcas sa na zadnych sedadlach objavi nejaky spolucestujuci a ked chcem pocut hudbu,tak jemu ide ustrelit hlavu a ja mam prd z muziky.uvidim,ak budem mudrejsi,urcite sa podelim so skusenostami
Obrázok užívateľa
waldo42
Opytovateľ
 
Príspevky: 24
Registrovaný: Uto Nov 07, 2006 6:59 pm
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod Kubis » Štv Nov 16, 2006 5:17 pm

ja mam na GD ty přihradky sundane a dane repro do dveři....
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Skype: Kubis626
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Michal 4WS » Štv Nov 16, 2006 8:44 pm

Kubis píše:ja mam na GD ty přihradky sundane a dane repro do dveři....

Hoď foto !!! :spik2
Každý správny gazda má auto MAZDA! Ak si dobrý gazda, nechýba Ti Mazda!
Mazda 626 GD 2,0i 16V DOHC FE3N Engine 109 kw/148 hp 183Nm / 4000rpm Mgr. !!!
Obrázok užívateľa
Michal 4WS
VIP 2006
 
Príspevky: 3268
Registrovaný: Štv Jún 16, 2005 8:41 am
Bydlisko: Banská Bystrica

Poslaťod Kubis » Štv Nov 16, 2006 9:32 pm

Michal 4WS píše:
Kubis píše:ja mam na GD ty přihradky sundane a dane repro do dveři....

Hoď foto !!! :spik2

zitra, dneska už do garaže nejdu, ale nemam tam žadne šilene bedny, jsou tam jen nějaky obyč aby to zatim hralo, časem až bude vice dukatu tak tam hodim něco lepšiho
ObrázokObrázok Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
Audi A6 Avant 2,5TDi QUATTRO
Obrázok užívateľa
Kubis
VIP 2007
 
Príspevky: 1600
Registrovaný: Ned Mar 06, 2005 2:30 pm
Bydlisko: Ostrava, CZ
Skype: Kubis626
Znalosť automobilov: 7. Nemám problém rozobrať a zložiť motor či prevodovku a adekvátne k tomu ostatné sučasti auta

Poslaťod Maco222 » Pia Nov 17, 2006 10:15 am

Ja to mam takto. Tiez tam boli povodne priehradky, tie su zrusene, na plastovu cast dvery je prilepeny a prisroubovany 2x dreveny kus na repro a cele je to zatmelene do roviny.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod Michal 4WS » Pia Nov 17, 2006 12:44 pm

Maco na teba som čakal... :lol :spik2 :lol
Každý správny gazda má auto MAZDA! Ak si dobrý gazda, nechýba Ti Mazda!
Mazda 626 GD 2,0i 16V DOHC FE3N Engine 109 kw/148 hp 183Nm / 4000rpm Mgr. !!!
Obrázok užívateľa
Michal 4WS
VIP 2006
 
Príspevky: 3268
Registrovaný: Štv Jún 16, 2005 8:41 am
Bydlisko: Banská Bystrica

Poslaťod Maco222 » Pia Nov 17, 2006 1:09 pm

??? Co som ti chybal? :) :) :)
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod Michal 4WS » Pia Nov 17, 2006 1:21 pm

Maco222 píše:??? Co som ti chybal? :) :) :)

Né , len som vedel že ty určite navrhneš také riešenie... :o)
Každý správny gazda má auto MAZDA! Ak si dobrý gazda, nechýba Ti Mazda!
Mazda 626 GD 2,0i 16V DOHC FE3N Engine 109 kw/148 hp 183Nm / 4000rpm Mgr. !!!
Obrázok užívateľa
Michal 4WS
VIP 2006
 
Príspevky: 3268
Registrovaný: Štv Jún 16, 2005 8:41 am
Bydlisko: Banská Bystrica

Poslaťod Maco222 » Pia Nov 17, 2006 1:24 pm

Jaaaaaj
No ako ked tam chce dat ine repro, tak ina moznost nie je.. ja som mal tiez povodne oval 6x9 a chcel som takto, tak treba prerobit a je to :)
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod Michal 4WS » Pia Nov 17, 2006 1:25 pm

To by bolo fajn!!!! Lenže by musel prerobiť tapacír tak ako ty :neane
Každý správny gazda má auto MAZDA! Ak si dobrý gazda, nechýba Ti Mazda!
Mazda 626 GD 2,0i 16V DOHC FE3N Engine 109 kw/148 hp 183Nm / 4000rpm Mgr. !!!
Obrázok užívateľa
Michal 4WS
VIP 2006
 
Príspevky: 3268
Registrovaný: Štv Jún 16, 2005 8:41 am
Bydlisko: Banská Bystrica

Poslaťod Maco222 » Pia Nov 17, 2006 1:35 pm

Ano.. aj mas vsetko potrebne k tomu, tak za den to mas urobene.. potom to len obtiahnes nejakou latkou a mas to a krasne to hra :)
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Ďalší

Späť na Auto HiFi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron