Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

Repro do Mazdy

Ať to (nejen) pořádně duní !!!

Moderátor: George

Repro do Mazdy

Poslaťod Iron_Eddie » Pia Sep 08, 2006 11:43 am

Čaute MAZĎÁCI!!! Viete mi niekto poradiť, aký je rozmer origo repro v Mazde 626 GF, r. v. 2000 /po facelifte/? Respektíve, dá sa to upraviť na klasické 16tky? Môžu byť hlboké 7 cm? Vmestia sa tam???

Dik za info.
Iron_Eddie
Čitateľ
 
Príspevky: 2
Registrovaný: Pia Sep 08, 2006 11:07 am

Poslaťod mpv » Sob Sep 09, 2006 12:00 am

No tiez zhanam do 323SDN predne repro. Bolo to uz rozobrate vo fore.
zoom zoom
Obrázok užívateľa
mpv
VIP 2006
 
Príspevky: 223
Registrovaný: Sob Máj 13, 2006 12:34 pm
Bydlisko: Stupava

Poslaťod fox17 » Uto Okt 03, 2006 11:24 am

Ja som tiez kupoval predne repraky a podarilo sa kupil som X-ploid 180W za 1800 ,-

A da sa ze vraj aj upravit na klasiku 16cm a aj viem kde vam to spravia...
Obrázok užívateľa
fox17
Prispievateľ
 
Príspevky: 472
Registrovaný: Uto Nov 01, 2005 2:55 am
Bydlisko: Hlohovec
Skype: foxik17

Poslaťod whitex » Uto Okt 03, 2006 8:35 pm

Navrhuju sundat čalounění a proměřít... Já to tak dělal na BA a jak jsem to viděl, tak jsem to zase složil a nechal být až bude "MOŘE" času... :jo
Obrázok
Obrázok užívateľa
whitex
NadMazďák
 
Príspevky: 4517
Registrovaný: Pon Jún 14, 2004 7:08 pm
Bydlisko: Opava

Poslaťod mpv » Pia Okt 06, 2006 1:27 pm

fox17 píše:Ja som tiez kupoval predne repraky a podarilo sa kupil som X-ploid 180W za 1800 ,-

A da sa ze vraj aj upravit na klasiku 16cm a aj viem kde vam to spravia...


Tak porad.
zoom zoom
Obrázok užívateľa
mpv
VIP 2006
 
Príspevky: 223
Registrovaný: Sob Máj 13, 2006 12:34 pm
Bydlisko: Stupava

Poslaťod Maco222 » Pia Okt 06, 2006 1:35 pm

mpv píše:
fox17 píše:Ja som tiez kupoval predne repraky a podarilo sa kupil som X-ploid 180W za 1800 ,-

A da sa ze vraj aj upravit na klasiku 16cm a aj viem kde vam to spravia...


Tak porad.

No podla tabuliek co mam ja, tam maju ist ovalne 6" x 8", montazna hlbka 62 mm :)
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod mpv » Sob Okt 07, 2006 12:38 am

Maco222 píše:
mpv píše:
fox17 píše:Ja som tiez kupoval predne repraky a podarilo sa kupil som X-ploid 180W za 1800 ,-

A da sa ze vraj aj upravit na klasiku 16cm a aj viem kde vam to spravia...


Tak porad.

No podla tabuliek co mam ja, tam maju ist ovalne 6" x 8", montazna hlbka 62 mm :)


Diky. Takze ovaly do prednych dveri?
zoom zoom
Obrázok užívateľa
mpv
VIP 2006
 
Príspevky: 223
Registrovaný: Sob Máj 13, 2006 12:34 pm
Bydlisko: Stupava

Poslaťod Maco222 » Sob Okt 07, 2006 8:34 am

Ano, myslim, ze vacsina modelov ma ovaly.. len si daj pozor na tu hlbku, pretoze ak si tam chcel dat 70mm hlboky reprak, tak uz ho tam nemusis dat, moze vadit oknu atd..
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod mpv » Sob Okt 07, 2006 12:53 pm

Diky, zacnem zhnanat.
zoom zoom
Obrázok užívateľa
mpv
VIP 2006
 
Príspevky: 223
Registrovaný: Sob Máj 13, 2006 12:34 pm
Bydlisko: Stupava

Poslaťod Maco222 » Sob Okt 07, 2006 8:44 pm

mpv píše:Diky, zacnem zhnanat.

Mozem ti zohnat nove Pioneer ak by si chcel..
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod mpv » Sob Okt 07, 2006 11:26 pm

Maco222 píše:
mpv píše:Diky, zacnem zhnanat.

Mozem ti zohnat nove Pioneer ak by si chcel..


No chcel by som len vies aj cca cenu?
Jedny tu nuka aj pete 04 - Sony X-plod. Co si o tom myslis?
zoom zoom
Obrázok užívateľa
mpv
VIP 2006
 
Príspevky: 223
Registrovaný: Sob Máj 13, 2006 12:34 pm
Bydlisko: Stupava

Poslaťod Maco222 » Ned Okt 08, 2006 11:37 am

Nechcem mu kazit biznis, tak nenapisem nic :)
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod pete » Ned Okt 08, 2006 1:29 pm

Maco222 píše:Nechcem mu kazit biznis, tak nenapisem nic :)

mam ich v sufliku cez pol roka, ani by som si na nich nespomenul, keby to tu niekto nezhanal ...
kupil som ich s mp3radiom, niekde tu bola aj fotka, kamos mi ich v aute nemenil, vravel, ze moje su OK ...
no a kedze ho mam za odbornika montaznika, tak to tak aj skoncilo ...
nemam v aute ziadnu extra muziku, ani toho nie som velky fan, asi preto, ze sa v tom nevyznam :ha:
velmi rad si precitam nazory odbornika, a az budu podstatnejsie veci podla mojich predstav, mozno mi to pomoze 8-)
BA_323F_1.8_BP-DOHC_11N
Obrázok užívateľa
pete
VIP 2007
 
Príspevky: 1857
Registrovaný: Pon Dec 05, 2005 11:02 pm

Poslaťod henko626 » Str Feb 09, 2011 8:12 am

aj ja mam GF a tiez idem menit repro .....len povodny rozmer na to tazko zohnat ...:((
henko626
Opytovateľ
 
Príspevky: 26
Registrovaný: Pon Jan 03, 2011 6:40 am
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Späť na Auto HiFi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron