Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

vymena radia v mazde 323 a ovladanie na volante

Ať to (nejen) pořádně duní !!!

Moderátor: George

vymena radia v mazde 323 a ovladanie na volante

Poslaťod misko42 » Pia Jún 23, 2006 12:12 pm

caute vsetcia, chcem sa spytat: mam mazdu 323f BJ r.v. 1999 a mam tam original autoradio od mazdy a ma aj ovladanie na volante. Chcem ho ale vymenit za nejake lepsie pioneer alebo kenwood ale nechcem prist o to ovladanie na volante co je. Tak sa chcem spytat ci mi to ovladanie zostane a bude mozne nim ovladat aj to nove radio a ci staci len toto radio vytiahnut,odpojit a nahjodit tam to druhe alebo je tam nejak viac toho kablovania? alebo treba aj aby radio malo podporu alebo koncovku na ovladanie z volantu?? PORADTE PROSIMM

FERRARI fan
Obrázok užívateľa
misko42
VIP 2007
 
Príspevky: 3631
Registrovaný: Pia Jún 23, 2006 10:23 am
Bydlisko: NR

Poslaťod Sedvo » Sob Júl 15, 2006 10:33 am

Nevím jestli by ten ovladač spolupracoval s tím novým rádiem!!! Jestli si koupíš nějaké nové rádio od Pioneeru, tak bych to neřešil, protože k většině dodávají dálkové ovládání a u Pioneeru si můžeš dokoupit ovladač přímo na volant!!
Obrázok
Mazda 6 2.0 MZR - CD GTA Obrázok
Obrázok užívateľa
Sedvo
NadMazďák
 
Príspevky: 3330
Registrovaný: Sob Mar 04, 2006 7:25 pm
Bydlisko: Klobouky u Brna
Znalosť automobilov: 5. Trúfam si na elementárny servis, ako je výmena vadnej žiarovky, výmena brzdných kotúčov a pod.

Poslaťod mcaffa » Pon Júl 17, 2006 7:33 pm

tento typ mám aj ja, je to infračervený ovládač a autorádio Pioneer musí mať samozrejme IR prijímač. To moje rádio ho nemá, asi ho predám, aj rádio aj ovládač. Mám v pláne kúpiť Oravu 106.
Mazda 626 GE, 2l r.v.1995
mcaffa
Opytovateľ
 
Príspevky: 37
Registrovaný: Sob Sep 04, 2004 6:09 pm
Bydlisko: Trnava

Poslaťod Jack_lib » Pon Júl 31, 2006 5:15 pm

Udělej to tak, jako já a máš pokoj :hura

Obrázok
Obrázok užívateľa
Jack_lib
Opytovateľ
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Sob Dec 04, 2004 7:01 pm

Poslaťod TomAnt » Pon Júl 31, 2006 6:24 pm

Jack_lib píše:Udělej to tak, jako já a máš pokoj :hura

Obrázok

:shock Tak toto je hardcore uprava :tlesk:
Obrázok užívateľa
TomAnt
Administrator VIP2012
 
Príspevky: 17875
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Poslaťod Bootleg » Pon Júl 31, 2006 6:31 pm

TomAnt píše:
Jack_lib píše:Udělej to tak, jako já a máš pokoj :hura

Obrázok

:shock Tak toto je hardcore uprava :tlesk:


Hlavne blbost asi.
Bootleg
NadMazďák
 
Príspevky: 8488
Registrovaný: Uto Mar 18, 2008 8:07 pm

Poslaťod Luke.cz » Pon Júl 31, 2006 7:53 pm

všechny Pioneery a většina JVC umožňují dokoupení adaptéru pro připojení k orig DO.
VOLVO V70 Momentum D5, 2007
VOLVO S60 SUmmum D5, 2004
Obrázok užívateľa
Luke.cz
Luke.CZ
Luke.CZ
 
Príspevky: 1664
Registrovaný: Ned Aug 29, 2004 12:30 pm
Bydlisko: Valtice

Poslaťod Jack_lib » Pon Júl 31, 2006 8:07 pm

Luke.cz píše:všechny Pioneery a většina JVC umožňují dokoupení adaptéru pro připojení k orig DO.

Přesně tak. Dodávají k tomu ještě plechový šuplík, šablonu a řezací nůž (šuplík proto, aby to v tom volantu nelítalo).
Obrázok užívateľa
Jack_lib
Opytovateľ
 
Príspevky: 20
Registrovaný: Sob Dec 04, 2004 7:01 pm

Poslaťod Maco222 » Pon Júl 31, 2006 9:43 pm

Luke.cz píše:všechny Pioneery a většina JVC umožňují dokoupení adaptéru pro připojení k orig DO.

Skoro vsetky Pioneery, a stoji cca 1500,- korun ten adaper.. musis kuknut http://www.pioneer-eur.com a atam to najdes
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod misko42 » Uto Aug 01, 2006 9:54 am

to som uz kukal,teda sa pytal nato v jedne predajne v GA tam predavaju len autohifi veci,on mi to pozeral v katalogu a ze na toto nieje nic take, aj do pioneeru som volal a mi povedali ze nie,ze na mazdy taky adapter nemaju.

FERRARI fan
Obrázok užívateľa
misko42
VIP 2007
 
Príspevky: 3631
Registrovaný: Pia Jún 23, 2006 10:23 am
Bydlisko: NR

Poslaťod Maco222 » Uto Aug 01, 2006 9:56 am

misko42 píše:to som uz kukal,teda sa pytal nato v jedne predajne v GA tam predavaju len autohifi veci,on mi to pozeral v katalogu a ze na toto nieje nic take, aj do pioneeru som volal a mi povedali ze nie,ze na mazdy taky adapter nemaju.

V GA je predajna Sega audio, oni mi robili auto.. a take nemaju vazne.. ale Pioneer take robi, skusim to najst.. mam specialne katalogy, k akym sa normalne neda dostat, tak idem hladat.. A vies kolko veci mam v aute co sa vobec nevyraba? :).. vsetko sa robi..
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod misko42 » Uto Aug 01, 2006 10:08 am

Maco222 píše:V GA je predajna Sega audio, oni mi robili auto.. a take nemaju vazne.. ale Pioneer take robi, skusim to najst.. mam specialne katalogy, k akym sa normalne neda dostat, tak idem hladat.. A vies kolko veci mam v aute co sa vobec nevyraba? :).. vsetko sa robi..


ano presne tam som bol, on mi to pozeral v tom katalogu a boli tam iba nejake znacky spomenute na ktore sa robi ten adapter... a to mam najradsej ked nieco chces zohnat a oni ti povedia ze sa to nevyraba... to chce len hladat a hladat a hladat....

FERRARI fan
Obrázok užívateľa
misko42
VIP 2007
 
Príspevky: 3631
Registrovaný: Pia Jún 23, 2006 10:23 am
Bydlisko: NR

Poslaťod Maco222 » Uto Aug 01, 2006 10:15 am

misko42 píše:
Maco222 píše:V GA je predajna Sega audio, oni mi robili auto.. a take nemaju vazne.. ale Pioneer take robi, skusim to najst.. mam specialne katalogy, k akym sa normalne neda dostat, tak idem hladat.. A vies kolko veci mam v aute co sa vobec nevyraba? :).. vsetko sa robi..


ano presne tam som bol, on mi to pozeral v tom katalogu a boli tam iba nejake znacky spomenute na ktore sa robi ten adapter... a to mam najradsej ked nieco chces zohnat a oni ti povedia ze sa to nevyraba... to chce len hladat a hladat a hladat....

Oni maju veci od firmy Caliber.. ma toho aj ona dost, ale Caliber nerobi vela veci k Pioneer-om...
Obrázok užívateľa
Maco222
VIP 2007
 
Príspevky: 2957
Registrovaný: Pia Sep 24, 2004 11:05 am
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 1. Netuším o autách vôbec nič, iba že to má volant, pedále a treba do toho tankovať.

Poslaťod misko42 » Uto Aug 01, 2006 10:19 am

lebo ja by som tam najradsej pioneer radio, to som mal aj vo favorite a ten prijem signalu a citanie hocakeho cd no super... sa to nedalo porovnat so sony co mala sestra.. signal na hovno a cd to citalo len original,ked som tam dal cerstvo napalene cd tak to precitalo ale jak som ho tam dal uz druhykrat tak... veelke problemy to malo...
ved aj ked nebude to ovladanie tak nevadi,mna to len zarazilo ked mi povedali ze sa to neda ze to je specialne cez riadiacu jednotku,takto to nejako povedal ten v mazde a este aj ze taka vec stoji od 3500 do 10000 sk keby som chcel aby mi to tak islo... :koule

FERRARI fan
Obrázok užívateľa
misko42
VIP 2007
 
Príspevky: 3631
Registrovaný: Pia Jún 23, 2006 10:23 am
Bydlisko: NR

Späť na Auto HiFi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť