Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

CD/MP3 do Mazdy 3

Ať to (nejen) pořádně duní !!!

Moderátor: George

CD/MP3 do Mazdy 3

Poslaťod radino » Ned Apr 17, 2005 7:46 pm

Ahoj :)

Tak sa tu pomaly zacinam rozpisovat. A mam hned jeden dotaz na Audio co sa dodava do mazdy. Za CZ/mp3 chcu nehoraznych 15000sk (Co za znacku montuju? Pioneer? a ci to stoji za tie prasule) s DPH preto by ma zaujimalo ci niekto nevie o inej alternative a ci je vobec mozne namontovat CD od ineho vyrobcu ako original mazda. (mazda ma vstavane radio a ci sa vymeni cely original radio modul alebo sa domontuje samostatny CD).

Ja viem mal som si to zistit priamo u mazdy ale nemyslim ze od nich dostanem uprimne odpovede. Kazdy chce predsa zarobit.
radino
Opytovateľ
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Ned Apr 17, 2005 2:07 pm

Poslaťod tgala » Ned Apr 17, 2005 8:02 pm

No pokial mam dobre info, tak je to takto: Do mazdy sa montuju moduly, takze ak mas iba CD modul a chces MP3, tak ti musia vymenit cely modul. 15000 to stoji preto, lebo si moc nevyberies. Prakticky nieje mozne ako do starsich aut (teraz vela automobiliek dava vstavane radia) tam dat radio ake sa ti zachce a presne toto vyrobca vyuziva / zneuziva :ho: . Ale pre presnost, videl som niekde na nete, ako niekto narval do m6 vlastne radio. Dost piplacka podla mna a neviem ci to stoji za to. Takze asi takto. Podla mna chybu si spravil taku, ze ked tam chces MP3, mal si si ten modul kupit rovno pri kupe a tym padom by si nemal naviac a hlavne zaplateny ten co tam mas teraz. :ho:
Mazda 6 2,0i
Obrázok užívateľa
tgala
VIP 2008
 
Príspevky: 1363
Registrovaný: Pia Júl 23, 2004 12:05 pm
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod radino » Ned Apr 17, 2005 8:14 pm

no Praveze zatial mam len radio co sa dava standartne takze ziadna hroza. Len ma trapi ci tych 15 000 stoji za to a ci tam bude CD/MP3 Orava alebo naozaj poriadny Pioneer. No proste ci tie prasule stoja za to co tam montuju.
radino
Opytovateľ
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Ned Apr 17, 2005 2:07 pm

Poslaťod dej-f » Ned Apr 17, 2005 8:23 pm

radino píše:no Praveze zatial mam len radio co sa dava standartne takze ziadna hroza. Len ma trapi ci tych 15 000 stoji za to a ci tam bude CD/MP3 Orava alebo naozaj poriadny Pioneer. No proste ci tie prasule stoja za to co tam montuju.

Jestli si dobře pamatuji tak na školení říkali že je to něco jako Kenwood nebo Clarion. Poslalj sem ti SZ, došla?
bez podpisu - anonym
Obrázok užívateľa
dej-f
Komunikátor
 
Príspevky: 769
Registrovaný: Uto Dec 28, 2004 10:25 pm
Bydlisko: Ostrava / doma
Skype: skokan.david

Poslaťod majki » Ned Apr 17, 2005 8:27 pm

radino píše:no Praveze zatial mam len radio co sa dava standartne takze ziadna hroza. Len ma trapi ci tych 15 000 stoji za to a ci tam bude CD/MP3 Orava alebo naozaj poriadny Pioneer. No proste ci tie prasule stoja za to co tam montuju.

Neni lepsi si rovnou koupit nejaky Apple iPod (4GB disk) nebo treba Creative ZEN (5GBdisk), ktere stoji kolem 6.000,- CZK, s kvalitou zvuku, rozdil tam nepoznas, maji velmi kvalitni APU a zapojeni i s napajenim neni zase tak tezke udelat. Podle me se tam cpat cely jiny modul nevyplati...
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod radino » Ned Apr 17, 2005 8:30 pm

No vidis to ma nenapadlo, Uz len zistit ako sa to zapoji a zide sa to aj ako prenosny prehravac hmm :)
radino
Opytovateľ
 
Príspevky: 23
Registrovaný: Ned Apr 17, 2005 2:07 pm

Poslaťod dej-f » Ned Apr 17, 2005 8:40 pm

radino píše:No vidis to ma nenapadlo, Uz len zistit ako sa to zapoji a zide sa to aj ako prenosny prehravac hmm :)

Pozor na záruku :?:
bez podpisu - anonym
Obrázok užívateľa
dej-f
Komunikátor
 
Príspevky: 769
Registrovaný: Uto Dec 28, 2004 10:25 pm
Bydlisko: Ostrava / doma
Skype: skokan.david

Poslaťod majki » Ned Apr 17, 2005 9:55 pm

dej-f píše:
radino píše:No vidis to ma nenapadlo, Uz len zistit ako sa to zapoji a zide sa to aj ako prenosny prehravac hmm :)

Pozor na záruku :?:

Smankote, snad jsou aspon v zadu vystupy na CD prehravac (tak jako to ma treba Skodovka), nebo ze by u Mazdy byly az takovy mrchy???
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Harry FE3 » Ned Apr 17, 2005 10:03 pm

Jestli myslíš vstupy na cd,tak ty tam nebudou.Měníč je totiž integrovanej a nevede někam do kufru nebo tak.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Harry FE3
Top Mazďák
Top Mazďák
 
Príspevky: 2774
Registrovaný: Sob Dec 04, 2004 12:24 pm
Bydlisko: Brno

Poslaťod majki » Ned Apr 17, 2005 10:08 pm

Harry FE3 píše:Jestli myslíš vstupy na cd,tak ty tam nebudou.Měníč je totiž integrovanej a nevede někam do kufru nebo tak.

Jako kdyz tam ma jen radio, tak tezko bude mit nejaky CD menic, ne?
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Harry FE3 » Ned Apr 17, 2005 10:12 pm

No jasně,alekdyby ho tam chtěl dát,tak vymění v Mazdě celou jednotku za jednotku s měničem,kde do díry na cd strkáš po jednom cd.Aspoň tak je to u M6.Vypdá to stejně jak rádio na 1 cd,ale je to měnič.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Harry FE3
Top Mazďák
Top Mazďák
 
Príspevky: 2774
Registrovaný: Sob Dec 04, 2004 12:24 pm
Bydlisko: Brno

Poslaťod majki » Ned Apr 17, 2005 10:21 pm

Harry FE3 píše:No jasně,alekdyby ho tam chtěl dát,tak vymění v Mazdě celou jednotku za jednotku s měničem,kde do díry na cd strkáš po jednom cd.Aspoň tak je to u M6.Vypdá to stejně jak rádio na 1 cd,ale je to měnič.

Tak jako tohle je ale dost trapny monopol. A dost sprosty, co kdyz clovek nechce nejakej smejd system, co nabizi Mazda (sorry, ale ne do kazdy Mazdy davaj BOSE), ale chtel by tam treba svuj Blaupunkt s navigaci, nebo nadupanej panasonic s vysuvnym LCD...to musi jit sakra, neee? :o) A kdyz pujdou tyhle radijka, pak muze jit i treba panasonic jen na MP3 :o)
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Poslaťod Harry FE3 » Ned Apr 17, 2005 10:36 pm

Hochu rád bych ti řekl,jestli to jde,ale dělali jsme jen nový oktávie a tak dál,kde si koupíš neorigo od nějaké firmy celej ten střední panel a nahradíš ho tím na rádio s klasickým dyn rozměrem.Nový Mazdy jsme ještě nedělali aspoň jsem tam zrovna nebyl,jen repro,ale rádio ne.Taky by mě zajímalo,jestli se něco na Mazdy vyrábí,ale když jsem se ptal před cca 3 měsící,tak se nic nedělalo.Zeptám se znovu.
Obrázok
Obrázok užívateľa
Harry FE3
Top Mazďák
Top Mazďák
 
Príspevky: 2774
Registrovaný: Sob Dec 04, 2004 12:24 pm
Bydlisko: Brno

Poslaťod tgala » Ned Apr 17, 2005 10:36 pm

Majki: odporucim Ti najst si niekde na nete obrazok stredovej konzoly m6, m3 alebo RX8 a dobre sa na to kukni a potom mi napis, ci sa tam da dobudovat naslapany panasonoc s vysuvnym displayom, alebo blaupunkt s navigaciou :ho:
Mazda 6 2,0i
Obrázok užívateľa
tgala
VIP 2008
 
Príspevky: 1363
Registrovaný: Pia Júl 23, 2004 12:05 pm
Bydlisko: Bratislava

Poslaťod majki » Ned Apr 17, 2005 10:41 pm

tgala píše:Majki: odporucim Ti najst si niekde na nete obrazok stredovej konzoly m6, m3 alebo RX8 a dobre sa na to kukni a potom mi napis, ci sa tam da dobudovat naslapany panasonoc s vysuvnym displayom, alebo blaupunkt s navigaciou :ho:

Ja vim, jak to vypada :ho:, proto si myslim, ze to neni od Mazdy hezke...mela by vyrabet konzoli, kterou si, treba bohuzel, dokoupis, ale do ni muzes v poho narvat radio normalnich rozmeru.
Fabbrica Italiana Automobili Torino
Obrázok užívateľa
majki
Administrator VIP 2009
Administrator VIP 2009
 
Príspevky: 11830
Registrovaný: Str Apr 28, 2004 9:28 pm
Bydlisko: metropolitan
Znalosť automobilov: 6. Bežne si robím drobné opravy a úpravy na aute, automechanika potrebujem výnimočne.

Ďalší

Späť na Auto HiFi

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron