mucha39 píše:musim to uviest na spravnu mieru. Ked som brala auto z bazara, tak som po par km zistila ze je zle. Moja chyba, ze som to neskontrolovala vopred. Auto bolo bez vody. Teraz momentalne denne vodu doplnam a vypustam aby som to trochu precistila. Kontaktovla som povodneho majitela ,upozornil ma, ze mu voda mizla. Mne teraz ked nalejem drzi.
V servise mi vytlacil chybu z diagnostiky č. 17 (zmes je bohatá/chudobná)a 15 (Druckdifferenz zwischen 2 Fahrzyklen unplausibel.Lambda regelung vor Katalyzator). Viem sice po nemecky, ale toto je na mna už trochu moc technicke.Jedným slovom mi povedal, že pod výfukovým potrubím, a pod celou prednou časťou výfuku mám vymeniť tesnenie. Bol by to určite heroický výkon, lebo je to po 20-tke značne chrumkavé![]()
s plynovým lankom vyskúšam.neviem či tomu dobre rozumiem, ale odpojuje sa pri pedaly a nastavuje pri klapke? Podľa obrázku mi to tak vychádza.
M6 GH GTA píše:lakilaki M 121 nepozna 13-ku vidlicovy kluc bude to asi 12-kanema skrtiaca klapka nahodou nastavovaciu skrutku dorazu klapky? (skrutku s pruzinkou?)
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 1 hosť