Mazdaklub WEB   |    Mazdaklub FACEBOOK

Stěrače

Vaše príspevky z predchádzajúceho fóra...

Stěrače

Poslaťod Honza » Pia Feb 20, 2004 3:19 pm

Tak mě tak napadlo..Jelikož k autu nemám žádnou příručku..Má mazda stěrače s pamětí nebo jak se tomu nadává?Jako páčka má tři polohy..dvě na konci jsou různý rychlosti neustálýho stírání..A ta první setře okno zhruba každé čtvrt minuty..No a zajímá mě,dá se ta doba nějak měnit?Třeba u favorita co mají rodiče to jde..Ale nevím jak se s tím zachází..:)Tak mě zajímá,jestli to mazda má,nebo né..
626 krasavice jak sviňa

Pokaždé když onanujete Bůh zabije koťátko!
Obrázok užívateľa
Honza
Forum Guru
 
Príspevky: 1799
Registrovaný: Str Máj 14, 2003 9:37 am

Poslaťod TomAnt » Pia Feb 20, 2004 3:38 pm

Moje GDcko ma na pravej packe (stieracovej) otocne koliesko, okolo celej packy a to urcuje frekvenciu stierania. (Cyklovac)
Obrázok užívateľa
TomAnt
Administrator VIP2012
 
Príspevky: 17875
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Poslaťod Honza » Pia Feb 20, 2004 7:55 pm

Aha..tak to tam nemám..Tak nic no :)
626 krasavice jak sviňa

Pokaždé když onanujete Bůh zabije koťátko!
Obrázok užívateľa
Honza
Forum Guru
 
Príspevky: 1799
Registrovaný: Str Máj 14, 2003 9:37 am

Poslaťod Bootleg » Pia Feb 20, 2004 11:08 pm

Niektore modely, aj ked maju polohu INT, tak im to nefunguje, pokial tam to koliesko nieje.. Mna to nastvalo pri novej 323-ke, teda pri poslednom modeli. Ma to aj TCS, ale INT nie.
Bootleg
NadMazďák
 
Príspevky: 8488
Registrovaný: Uto Mar 18, 2008 8:07 pm

Poslaťod George » Sob Feb 21, 2004 12:35 pm

To honza: to nehledej.Nemáš tam nic čím bys mohl regulovat rychlost cyklovače.Já sem na tom stejně :).
Napadlo mě ale, co kdybych tam dal ten celej spínač (celou tu páku) co má TomAnt a zapojil?
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
Mazda 6 - 100kW turbo diesel
Obrázok užívateľa
George
NadMazďák
 
Príspevky: 5415
Registrovaný: Uto Júl 01, 2003 8:28 pm
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Poslaťod TomAnt » Sob Feb 21, 2004 1:37 pm

Ale ja tam mam este aj ovladace na tempomat, myslite ze je to cele kompatibilne?
Obrázok užívateľa
TomAnt
Administrator VIP2012
 
Príspevky: 17875
Registrovaný: Sob Feb 02, 2002 1:06 pm
Bydlisko: Bratislava
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Poslaťod George » Sob Feb 21, 2004 10:13 pm

Ty přeci můžou zůstat nezapojené.Jenomže ten ovladač cyklovače na tý páce je napojenej na nějakej regulátor popř. na konstrukčně úplně jinej cyklovač a to by se muselo vyměnit taky.Moc náročná operace za malý výsledek - toť muj názor - a navíc je ten spínač dost drahej.
Hold máme sociální výbavu :) - já to říkám pořád.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
Mazda 6 - 100kW turbo diesel
Obrázok užívateľa
George
NadMazďák
 
Príspevky: 5415
Registrovaný: Uto Júl 01, 2003 8:28 pm
Znalosť automobilov: 4. Viem ako funguje motor, viem aké sú základné a dôležité časti auta a ako principiálne fungujú.

Späť na Staré Forum.Mazda626.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron