Urcite sa ich oplati namontovat, ak jazdis po kvalitnych cestach. Ako som sam skusil, ciastocne sa vrati aj ich cena usporou spotreby pohonnych hmot. Ich kupou si ale kupujes aj problemy v meste s retardermi, obrubnikmi s vjazdami-vyjazdami z podzemných-nadzemných garáží a podobne.
Mam na Dvojke a som spokojny , nemenil by som spat. Problemy s retardermi som zatial nemal, na obrubniky clovek musi davat pozor tak ci tak... Inac tam pisu znizenie o cca. 30mm...no, ja si myslim, ze je to tak 40-50mm
MAZDASPEED AFTERMARKET DROP: 1.2" around SPRING RATE: unknown DESCRIPTION: Mid level drop. Appropriate for many rims sizes without rubbing issues. Believed to be rebadged Eibach Pro-Kits (see Eibach).
EIBACH PRO-KIT DROP: 1.2" around SPRING RATE: (F) 160 (R) 171 DESCRIPTION: Mild drop, visual and handling oriented. Noticable drop with stiffer ride. Main choice between many owners for lowering their 3.
Cize MPS prislusenstvo by malo byt Eibach Pro Kit, kde sa naozaj dosahuje znizenie cca 30,05 mm.
Ked si uz objednal tie Eibach-y, nezabudni nam poslat fotky M3 pred ich montazou a po ich montazi. Vjazdy do podzemnych garazi, ale radsej potom vynechaj zo svojho programu Ale predny naraznik na M3 zas nie je az tak drahy
Dobre to je hlavne co sa tyka prejazdov zakrut a brzdnej brahy,ale zas si nemysli ze vkuris do zakruty bez brzdenia. Pokial si z BA tak uprimnu sustrast lebo tvrdsie pruziny ti rozhrkaju cele auto,zbadas to sam ak ti zacnu vrzgat nejake diely na pristrojovke pocase. Co sa tyka pozdemnych garazi davaj si pozor aby si sa nezavesil o podvozok to plati aj o niektorych zel. priecestiach hlavne tych sikmo krizujucich vozovku, na SK ich je celkom dost.
solino2: tak tak. Mi trochu pride, ze chlapci tu z teho robia supertuning znizenie o 150mm. Mazda vie a ma dobre zmerane, co a ako ide, aby to bolo este OK pre ostatne casti vozidla.